Endeleg framme!

19 07 2010

Då har eg kome meg fram til New Zealand! Har faktisk vore i New Zealand i seks dagar, så tida går. Flyturen var ikkje så ille som eg hadde trudd, kanskje fordi eg sov det meste av han. Eg møtte óg andre som reiste med Explorius og som skulle til NZ, så det gjorde heller ikkje turen noko lenger.
Soft Landing Campen var gøy. Den eine dagen reiste me til ein stad som heitte Mt. Bruce, der me såg fleire forskjellige new zealandske fuglar (ikkje minst nasjonalfuglen Kiwi, som new zealanderane er oppkalt etter). Den andre dagen reiste me til Mokai Gravity Canyon, og der tok me fyrst Flying Fox og så Bungy Jump. Bungy Jumpen var det som sette i gang adrenalinet sjå meg. 
I dag byrja eg på skulen, men det var ikkje så ille fordi eg var i lag med fem andre utvekslingsstudentar frå Tyskland og hadde ein slags orientation, så eg fekk ein mjuk start på skuleåret.


Handlingar

Informasjon

7 responses

19 07 2010
maria

😀 😀 😀

19 07 2010
Storesøss

Du er tøff altså!

19 07 2010
Tante og Onkel Dala

Hei!
Bra at det har vært fint hittentil.Du er heldig som har den egenskapen at
du kan sove på fly.Så flinke var ikke vi på reisa til Melbourne.
Vi håper at du får et supert år på New Zealand.Kos deg Masse!!
Klem fra Tante og Onkel i Dala.

20 07 2010
birgitte

Savne deg allerede her heima! Løye at du liksom ikkje e m på ting du ellers ville vore på. begynt på skulen allerede?? E d greit? truffe mange kjekke folk?

23 07 2010
rosmariinz

Hehe 🙂 Ja, eg begynte på skulen på mandag, så eg he gått på skule i fem dage allerede. Det går jaffal greit så langt, så eg håbe det fortsette sånt. Studentane på skulen e visst veldig interesserte i utvekslingsstudenta, så det går veldig greit å snakka med folk. I dag va fysste skikkelige skuledag med tima så då blei eg kjent med någen av dei som går i klassen min, og som eg he fleire fag med. 🙂

22 07 2010
Anne Lene

Så bra at du he fått en bra start der nere då! Men me savne deg her heima ja! 🙂 Eg e spente på ke du syns om vertsfamilien å sånn? e d koselige folk? Litt drid me skulestart så tili kanskje, men tenk den lange sommarferien du får neste år, hehe! =)

23 07 2010
rosmariinz

Jaja, det e ikkje akkorat et dårlig teign å vera savna 😉 Hehe.. Vertsfamilien e greie den, bare litt domt at di ikkje e någe sportslig interesserte, men di e jaffal snille. 🙂 Syns faktisk at det va godt å begynna på skulen, for det e lettare å få nye venna der. Glede meg allerede te den lange sommarferien neste år (med unntag at eg sikkert må bruga møje av tiå på å øva te matteeksamenen heima) 😦 Men sommarferie blir det uansett! 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s
%d bloggarar likar dette: