Laaanghelg!

14 09 2010

Då var det langhelg! Får fri frå skulen i morgon på grunn av streik. Lærarane går ut i streik fordi regjeringa vil det skal vera 37-38 elevar pr. lærar, noko lærarane selvfølgelig ikkje vil gå med på. Eg har fri på torsdag og fredag fordi me har «study leave», der me får tid til å øva til mock exams, som er noko liknande tentamen. Me har tentamen neste veke (eg har biologi på måndag, fysikk og kjemi på torsdag og fotografi på fredag), og når me er ferdige med tentamen er me òg ferdige med term 3, så då er det ferie i overkant av to uker før term 4.
Dei siste ukene har for det meste gått i skule, men eg har òg vore ein del med venar. På laurdag sykla eg til Palmerston North for å overnatte hjå ei som går i biologi-klassen min, og me laga rosa potetmos. Bilete av den praktfulle maten kjem litt lenger ned på sida. Ellers legg eg ut nokre bilete av nokre av venane mine og noko av det me har gjort i timane.

This slideshow requires JavaScript.Handlingar

Informasjon

3 responses

15 09 2010
Tante og Onkel Dala

Ser ut som du liker deg godt.Fine opplevelser å ta med seg det her.Kos deg videre da

15 09 2010
Mamma

Hei jenta mi
Ser du har holdt på med fisk en del.Har du kjøpt deg neseklype?Hva har skjedd?Hjemme kunne du ikke en gang sitte ved bordet når det stod sardiner der,men ting forandrer seg tydeligvis.Stolt av deg.
Glad i deg.Klem fra mamma

15 09 2010
maria

😀

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s
%d bloggarar likar dette: