Bursdag og Norwegian Formula!

24 08 2010

Bursdagsbornet i djup konsentrasjon med å blåsa ut lysa.

Veit eg har vore litt sløv med å oppdatera bloggen, men det er diverre ikkje det fyrste eg tenkjar på når eg sit med dataen. Litt av kvart har skjedd dei siste tre vekene, som for eksempel: bursdagsfest, Quiz Night, prøve i biologi, skule, vore supporter for Ashhurst sitt rugbylag og meir skule. Og i morgon skal med på Marae tur (kjem forhåpentlegvis eit nytt innlegg om Marae turen om nokre dagar). 
Vertssystera mi fylde 16 år fredag 13. august, så me hadde ein bursdagsfest på laurdagen. Det kom ein heil haug med folk, omtrent 20 stk, så det var faktisk ikkje nok sitjeplassar til alle. Det var mykje eting og sosiale aktivitetar i løpet av kvelden. Då bursdagskaka kom på bordet og lysa skulle blåsast ut fekk me oss alle ei overrasking: lysa ville ikkje sløkjast. Vertssystera mi klarte, eller me alle trudde hu klarte, å blåse ut alle lysa. Men nei, slik var det ikkje, for lysa tende på seg sjølv. Etter fleire minutt med iherdig blåsing måtte vatn til for å sløkkja desse ville ustyrlege lysa.
Quiz Night var noko som fotballaget (jentene) til Freyberg HS hadde stelt i stand. Som du kanskje har forstått var det heile ein stor spørjekonkurranse. Laget mitt bestod av ein person frå Tyskland, Kina, Uruguay og selvfølgelig Norge, så lagnamnet vart «United Nations». Men det me ikkje visste var at det var ein heil drøss av spørsmål om NZ, så det vart litt vanskelig for oss. Ellers var det ein morosam kveld.
Sist laurdag (21.) tok eg meg ein tur til ein av dei mange parkane i Palmerston North for å sjå ei rugbyturnering og heia på dei lokale spelarane. På vegen frå The Square (midt i byen) til parken gjekk eg innom ein daglegvarebutikk. Inni daglegvarebutikken fant eg noko ikkje ringare enn «Norwegian Formula» (har aldri høyrt om det før men eg trur det er ein slags handkrem). Dette måtte berre dokumenterast, så du kan sjå eit bilete av det til venstre. Når eg kom fram til parken vart eg gjenkjent frå hāngien me hadde for nokre veker sidan, og eg fekk dermed innbyding til å koma og sitja med Ashhurst-folka i teltet deira. Eg fekk òg høyra av ein av dei at eg måtte vera galen for å koma og sjå på ei rugbyturnering som varte i seks timar i surt vêr, men eg må vel nesten innrømma at eg kan ver litt galen av og til. Men folka som var der var utruleg greie. For det fyrste så fekk eg gratis mat av dei, og for det andre så vart eg køyrd heim sjølv om ingen skulle tilbake til Ashhurst. Snakk om service!
 
 

Handlingar

Informasjon

Ei tilbakemelding

25 08 2010
maria

😀 😀 😀

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s
%d bloggarar likar dette: